Σύντομο Ιστορικό


Η επιχείρηση ξεκίνησε την λειτουργία της το 2007, σε ένα κατάστημα στην οδό Πατρών Κλάους 168.
Η χρόνια εμπειρία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον χώρο της παραγωγής ψωμιού και αρτογεύσεων, έδωσε το έναυσμα στον ίδιο να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση, εξοπλίζοντάς την με μηχανήματα που ο ίδιος επιθυμεί, προσφέροντες ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στο προϊόν.

Ανάλυση Επιχειρηματικής Δραστηριότητας


Στόχος δημιουργίας της νέας επιχείρησης είναι η παραγωγή φρέσκου ζεστού ψωμιού (πολλών τύπων), αρτοσκευάσματων και νωπών είδών ζαχ/κής, ενώ παράλληλα θα παρέχονται υπηρεσίες ψησίματος φαγητών και κρεατικών με συμπλήρωση αυτών την αγορά και μεταπώλησηση προϊόντων και εμπορευμάτων τρίτων (γαλακτοκομικά, αναψυκτικά , ποτά κλπ). Η επιχειρηματική δραστηριότητα της επιχείρησης υλοποιείται μέσω του νέου υπερσύγχρονου φούρνου που διαθέτει, ο οποίος παράγει ποικιλίες και ποσότητες των ειδών παραγωγής του και τις οποίες διαθέτει στους πελάτες του.


Διαδικασίες Οργάνωσης


Η επιχείρηση είναι οργανωμένη σε τμήματα με στόχο πάντοτε την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πελατών, όσο και διευκόλυνση στην παραγωγική διαδικασία του ίδιου του ιδιοκτήτη.
Πιο συγκεκριμένα η επιχείρηση διαχωρίζεται σε δύο τμήματα, ένα που αποτελείται από τους φούρνους και εκεί γίνεται η παραγωγική διαδικασία της επιχείρησης, καθώς και το ψήσιμο των προϊόντων προς πώληση και των φαγητών που φέρνουν οι πελάτες.
Το δεύτερο τμήμα αποτελείται από τον χώρο υποδοχής και εξυπηρέτησης των πελατών.


Πράσινες Διαδικασίες και Πολιτικές που έχουν υιοθετηθεί


Για την προστασία του περιβάλλοντος και την διατήρηση της βιοποικιλότητας, η επιχείρηση έχει αποκτήσει εξοπλισμό ο οποίος είναι φιλικός προς το περιβάλλον, χωρίς να δημιουργεί απόβλητα, ή ρύπους. Πιο συγκεκριμένα, η επιχείρηση διαθέτει κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α, τύπου inverter για την εξοικονόμηση της ενέργειας, καθώς και σιγαστήρα καμινάδας για μείωση των επιπέδων θορύβου.Παραδοσιακός Φούρνος "Το Ψωμάκι"
Τριανταφύλλης Δημήτριος

Διεύθυνση:
Πατρών Κλάους 168, Πάτρα
Τηλέφωνο:
2610 642487